- Elke week keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

- Onze dagschotels zijn even op vakantie! -

- Dagschotels voor maart-

Vrijdag 28/02 t.e.m. donderdag 05/03

Voorgerecht

Zalm & avocado.

Vlees

Varkenshaasje
in een panko korstje,
rode wijn reductie, krokant spek & stoemp van jonge wortel.

Vis

Gegratineerde ovenschotel
met visfilet,
witte asperges,
gerookte zalm en krielpatatjes.

Veggie

Veggie – au – vent
met zoete aardappel frietjes.

Vrijdag 06/03 t.e.m. donderdag 12/03

Voorgerecht

Pate & uienconfituur.

Vlees

Lamstoofpotje
met boschampignons en
gemarineerde krielpatatjes.

Vis

Vis & groenten brochette,
kreeftensausje &
aardappelpuree.

Pasta

Tagliatelle,
zalm uit de oven,
spinazie room & parmezaan.

Vrijdag 13/03 t.e.m. donderdag 19/03

Voorgerecht

Scampi in panko.

Vlees

Kipfilet
gegratineerd met mozzarella,
tomatensaus & frietjes.

Vis

Vol au vent ut ’t zeetje
metstukje bladerdeeg
& kroketjes.

Veggie

Veggie – kebab
met Turks brood
& pittige look mayo.

Vrijdag 20/03 t.e.m. donderdag 26/03

Voorgerecht

Bruchetta.

Vlees

Steak tartaar
met krokant ui,
creme van worchester,
verse mayo & fijne frietjes

Vis

Scampi & schelpjes
in een sausje van
kokos & citroengras
en jasmijnrijst.

Pasta

Pasta
met witloof, beenham
& Keiemse kaas.

Vrijdag 27/03 t.e.m. donderdag 02/04

Voorgerecht

Vitello tonato.

Vlees

Chili con carne
van ons Limousinvlees & rijst.

Vis

Kabeljauw
in een panko korstje,
waterzooi veloute & krielpatatjes.

Pasta

Tagliatelle scampi diabolique.