- Elke week keuze uit een nieuw vlees-, visgerecht & pasta of vegetarisch -

- Onze dagschotels zijn even op vakantie! -

- Dagschotels voor de maand september -

Vrijdag 04/10 t.e.m. donderdag 10/10.

Voorgerecht

Mimosa eitjes.

Vlees

Stukje Parelhoenfilet,
knolselderpuree, oesterzwam room, perencoulis en veenbessen.

Vis

Wijtingfilet
met een korstje van mosterd en
peterselie, bintjes purée, beurre blanc
& viseitjes.

Pasta

Tagliatelle,
Oesterzwam room, kastanje champignon, Krokante kaas &
truffel tapenade.

Vrijdag 11/10 t.e.m. donderdag 17/10.

Voorgerecht

Pastekop van de zee.

Vlees

“Witloof uit de oven.”
Maar een klein beetje anders…

Vis

Zeepaling*
gebakken in beste boter,
sla, frietjes.
(* hondshaai.)

Pasta

Penne, gebakken salsiccia
& saus van zongedroogde
tomaat.

Vrijdag 18/10 t.e.m. donderdag 24/10.

Voorgerecht

Paté & confituur.

Vlees

Hertenkalf steak “grand veneur”,
krokante pompoen, framboos,
chocolade & noten crumble
en amandelkroketjes.

Vis

“Noordzee tartiflette”*
*Ovenschotel met kabeljauw,
mossel, spek, aardappelen
en bergkaas.

Pasta

Klassieke
Lasagne Bolognaise.


Vrijdag 25/10 t.e.m. donderdag 31/10.

Voorgerecht

Carpaccio.

Vlees

Stoofpotje van everzwijn,
zatte peertjes & kroketjes.

Vis

Stukje zalm,
witte wijnsaus &
“Luikse Tomaatjes”.

Pasta

Spirelli
scampi diabolique.