- Elke week keuze uit een nieuw vlees-, visgerecht & pasta of vegatarisch -

- Dagschotels voor deze maand -

Vrijdag 03/05 t.e.m. donderdag 09/05.

Voorgerecht

Asperges & garnaaltjes.

Vlees

Italiaanse burger.
“Onze grand cafe burger afgewerkt met mozzarella, basilicum mayo & rucola”

Vis

Zalm
afgewerkt met cashewnoot & gember,
beurre blanc, ananaschutney
& zoete aardappel friet.

Pasta

Pasta pommodoro
& serano.

Vrijdag 10/05 t.e.m. donderdag 16/05.

Voorgerecht

 Vitello Tonato.

Vlees

Gegrild stukje Brasvar vlees,
pompoen stoemp, verse kruiden pesto & truffelsaus.

Vis

Kabeljauw en chorizo
uit de oven,

witte wijnsaus, groententaartje & tomatensalsa.

Pasta

Spirelli met Belgische asperges,
ham & brie.

Vrijdag 17/05 t.e.m. donderdag 23/05.

Voorgerecht

Visreepjes.

Vlees

Hoeve kipfilet
gegratineerd met mozzarella,
krokant spek, avocado puree & jus van tomaat.

Vis

Scampi & bloemkool uit de oven. Panang curry & kleefrijst.

Pasta

Maïs pasta,
saus van trostomaatjes en afgewerkt met kappertjes & olijven

Vrijdag 24/05 t.e.m. donderdag 30/05.

Voorgerecht

Zalm & dille.

Vlees

Tagliata van ons Limousinvlees,
Gemarineerde tomaatjes & balsamico jus.

Vis

Filet van forel,
Belgische asperges
& een stoemp van bintjes, ei & peterselie.

Pasta

Stoofpotje van Brasvar
& zoete chili,
geserveerd met gebakken noedels.