- Elke week keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

- Onze dagschotels zijn even op vakantie! -

- Dagschotels voor de maand Januari-

Donderdag 02/01 t.e.m. donderdag 09/01

Voorgerecht

Wildpaté & garnituur.

Vlees

Hertenboutsteak,
“grand veneur”, witloof, besjes
zatte peertjes & kroketjes.

Vis

Pompoenvelouté
afgewerkt met scampi, rode curry,
rijst, geroosterde
pompoenpitjes & korianderolie.

Pasta

Tagliatelle
samen gekookt met mossel,
schelpjes & saffraan,
afgewerkt met verse parmezaan.

Vrijdag 10/01 t.e.m. donderdag 16/01

Voorgerecht

Carpaccio & truffelmayo.

Vlees

Traag gegaard varkenshaasje,
hutsepot puree, mosterdsaus
& spek crumble.

Vis

Brochet van kabeljauw en buikspek,
lichte kalfsjus en 3 x bloemkool.

Veggie

Spaghetti met marinara saus,
gebakken pompoen en
afgewerkt met ricotta &
basilicum.

Vrijdag 17/01 t.e.m. donderdag 23/01

Voorgerecht

Scampi & avocado.

Vlees

Hoevekip
met een korstje van Boursin,

sjalotjessaus en luikse patatjes.

Vis

Vispannetje*
met wintergroenten en gegratineerd met Damse brie.
*Vis volgens marktaanbod.

Pasta

Lasagne
gemaakt met traag gegaard limousin vlees en gegratineerd met Passendale kaas.

Vrijdag 24/01 t.e.m. donderdag 30/01

Voorgerecht

Garnaalsoepje & kaastoast.

Vlees

Limousin gebraad
met Thaise saus “Nam Tok”
& jasmijn rijst.

Vis

Stukje zalm,
mousse & chips van knolselder,
hazelnoot olie en garnaalballetjes.

Veggie

Gegrilde tofu,
groene asperges uit de oven,
quinoa & kruidenroom.