- Elke week nieuwe dagschotels -

- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

- deze week -

Donderdag 13/01 - Donderdag 20/01

- Voorgerecht -

Carpaccio

- Vlees -

Parelhoenfilet,
gegrild witloof, cognac room saus, Veenbessen & kroketjes.

- Vis -

Zalm op vel gebakken,
prei, ovenaardappelen, witte wijnsaus & garnaaltjes.

- Pasta -

Tagliatelle escalope Milanese,
All’arrabiata, Pesto & parmezaan.

- volgende week -

Vrijdag 21/01 - donderdag 27/01

- Voorgerecht -

Stukje wildpaté en garnituur

- Vlees -

Varkenshaasje,
grand veneur saus purée en chips van Pastinaak & mosterd crumble.

- Vis -

Steenbolkfilet,
Jus van Noordzeegarnaal, Risotto van spruitjes & Brasvarspek en coulis van peterselie.

- Pasta -

Tagliatelle,
zalm en tomaat uit de oven spinazie room en krokante parmezaan.

- binnenkort -

Vrijdag 28/01 - Donderdag 03/02

- Voorgerecht -

Noordzee soepje

- Vlees -

Tagliatelle van Limousin,
Jus van Balsamico, Rozemarijn aardappel, Geconfijte tomaat & rucola pesto.

- Vis -

Koolvis uit de oven met wintergroentjes,
Hollandaise met verse kruiden, crème van gedroogde ui, kroketjes met brie en spek.

- Pasta -

Traag gegaarde Kip met tortelini,
Passata van tomaat en basilicum, krokant kruidenbrood en fijn geraspte parmezaan.

- Deze Week -

Vrijdag 22/10 - Donderdag 28/10

- Voorgerecht -

Gerookte eend, brioche & Luikse stroop

- Vlees -

Varkenshaasje
Vleesjus met Madeira, Champignon rissoto, gegrilde sjalot en portobello.

- Vis -

Sliptongetjes uit de oven
afgewerkt met hollandaise saus, verse kruiden, krielaardappel & garnaaltjes.

- Pasta -

Spaghetti ragù di cervo*
*Bolognaise saus met vlees van Hertekalf.

“sterke prijs-kwaliteit!"