- Elke week nieuwe dagschotels -

- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Donderdag 12/01 - Donderdag 19/01

- Voorgerecht -

Stukje pate en garnituur

- Vlees -

Limousin Steak met Bali jus
rijst en kruidenslaatje

- Vis -

Visfilet uit de oven met een tapenade van gedroogde ham
puree met wintergroenten & witte wijnsaus

- Pasta -

Pasta à l’ostendaise

Deze Week

Vrijdag 20/01 - donderdag 26/01

- Voorgerecht -

Carpaccio

- Vlees -

Winterbordje met witte worst buikspek
vleesjus en hutsepot groentjes

- Vis -

Visfilet opgerold in gerookt spek
trostomaatjes beurre blanc, krielpatatjes en pesto

- Pasta -

“Mac en Cheese”
op ze Westvlams

Deze Week

Vrijdag 21/10 - Donderdag 27/10

- Voorgerecht -

Stukje wildpate en garnituur

- Vlees -

Stukje everzwijn,
fin champagne saus , pompoen, notenpesto, bessen, chocolade & kroketjes.

- Vis -

Oven schotel
met scampi, boursin, rijst en groentjes.

- Pasta -

Tagliatelle & zalm
in ’t groen.

Deze Week

Vrijdag 27/01 - Donderdag 02/02

- Voorgerecht -

Sushi kroketjes

- Vlees -

Stoofvlees van Brasvar varken en Grimbergen
sla & frietjes

- Vis -

Beignet van wijting filet
puree van boerekool en viseitjes saus

- Pasta -

Pasta met scampi
boursin en serano ham

“sterke prijs-kwaliteit!"