- Elke week nieuwe dagschotels -

- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Donderdag 09/09 t.e.m. donderdag 16/09

Voorgerecht: Carpaccio

Vlees

Varkenshaasje
gemarineerd in mosterd, jonge wortel, jus van rode porto, appelcoulis & kroketjes.

Vis

Kabeljauw,
garnaalsaus, geroosterde bloemkool, mosseltjes, Serano & puree.

Pasta

Tagliatelle met kip
mozzarella, pesto & tomatensaus.

Vrijdag 17/09 t.e.m. donderdag 23/09

Voorgerecht: Brood met garnituur uit de zee

Vlees

Boeuf bourgignon*

kropsla, gemarineerde tomaat & kroketjes.

*Stoofpotje van ons Limousin vlees, rode wijn & groentjes.

Vis

Sliptongetjes
afgewerkt met gremolata & gebakken in de oven, geconfijte prei, witte wijnsaus & puree.

Pasta

Spaghetti
met gegrilde venkelworstjes & Chorizo room.

- Dagschotels voor deze week -

Vrijdag 24/09 - Donderdag 30/09

- Voorgerecht -

Mosselvelouté

- Vlees -

Stukje Limousin gebraad
dragonroom & een gratin van bintjes, Brasvar & Brie.

- Vis -

Zalm & groentjes
uit de oven.

- Pasta -

Ovenschotel met spirelli
koolvis, paddestoelen & Passendale kaas.

- later deze maand -

- Dagschotels voor deze week -

Vrijdag 24/09 t.e.m. donderdag 30/09

Voorgerecht: Mosselvelouté

Vlees

Stukje Limousin gebraad
dragonroom & een gratin van bintjes, Brasvar & Brie.

Vis

Zalm & groentjes
uit de oven.

Pasta

Ovenschotel met spirelli
koolvis, paddestoelen & Passendale kaas.

Vrijdag 25/06 t.e.m. ...

Voorgerecht: Gerookte zalm afgewerkt met dille en sjalotjes.

Vlees

Kipfilet
met mozarella, groene asperges, tomatensaus & kroketjes.

Vis

Scampi fritti
met sla, tartaar en frietjes.

Pasta

Tagliatelle met gebakken zalm,
witte wijnsaus & tomaten pesto.

“sterke prijs-kwaliteit!"