- Elke week nieuwe dagschotels -

- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Vrijdag 28/10 - Donderdag 03/11

- Voorgerecht -

Gerookte zalm

- Vlees -

Stoofpotje van Hertekalf
Peertjes op rode wijn & kroketjes

- Vis -

Stukje zalm uit de oven
dille roomsaus, puree & garnaaltjes

- Pasta -

Pasta met gerookte zalm
en boursin

Deze Week

Vrijdag 04/11 - donderdag 10/11

- Voorgerecht -

Carpaccio

- Vlees -

Varkenshaasje “Cross & Blackwell”
groententaartje & kruidenslaatje

- Vis -

Stukje visfilet met kruidenkorstje
mosterdsaus & pompoen

- Pasta -

Pasta met een Romige ragout van Fazant, hoevekip
& champignons.

Deze Week

Vrijdag 11/11 - Zondag 13/11

- Voorgerecht -

Gandaham kroketje

- Vlees -

Hertekalf steak met Grand veneur saus
Puree en chips van knolselder, framboos & chocolade crumble

- Vis -

Vol au vent van Noordzeevis
sla en frietjes

- Pasta -

Pasta met schelpjes,
verse kruiden en afgewerkt met vers gemalen parmezaan

Deze Week

Vrijdag 21/10 - Donderdag 27/10

- Voorgerecht -

Stukje wildpate en garnituur

- Vlees -

Stukje everzwijn,
fin champagne saus , pompoen, notenpesto, bessen, chocolade & kroketjes.

- Vis -

Oven schotel
met scampi, boursin, rijst en groentjes.

- Pasta -

Tagliatelle & zalm
in ’t groen.

“sterke prijs-kwaliteit!"