- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Vrijdag 04/04 - Donderdag 10/04

- Voorgerecht -

mozzarella caprese

- Vlees -

Hoevekipfilet,
peertjes gegratineerd met roquefort, veenbessen confituur & kroketjes

- Vis -

Vispannetje van scampi,
asperges en boursin met sla & frietjes

- Pasta -

Spaghetti, asperge room & gerookte zalm

Deze Week

Vrijdag 11/04 - donderdag 17/04

- Voorgerecht -

Rosbief & truffel

- Vlees -

Varkenshaasje,
zachte mosterd, mousse van beenham, asperges & kroketjes

- Vis -

Noordzee Taco’s
(tortilla, vis, sriracha,, aioli, sla & frietjes)

- Pasta -

Spaghetti, seranoham,
boursinsaus & parmezaan

Volgende Week

Vrijdag 18/04 - Donderdag 24/04

- Voorgerecht -

Zalm & asperges

- Vlees -

Stoofvlees op Vlaamse wijze
met sla & frietjes

- Vis -

Scampi fritti
met sla, frietjes & tartaar

- Pasta -

Pasta met Scampi, asperges
& sriracha saus

Binnenkort

Vrijdag 25/04 - Donderdag 01/05

- Voorgerecht -

Geitenkaas kroketjes

- Vlees -

Gentse waterzooi
met asperges & nieuwe aardappelen

- Vis -

Stukje visfilet uit de oven,
risotto gebakje, tomatenroom & basilicum olie

- Pasta -

Pasta “Mac & cheese”