- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Donderdag 09/01 - Donderdag 16/01

- Voorgerecht -

Carpaccio

- Vlees -

Varkenshaasje
jus afgewerkt met graanmosterd, puree van bintjes en peer, bessenconfituur

- Vis -

Blanquette de saumon.
(zalm, room, champignon, bintjes en bladerdeeg)

- Pasta -

Spirelli & scampi
saus van curry & pompoen

Volgende Week

Vrijdag 17/01 - donderdag 23/01

- Voorgerecht -

Gerookte zalm

- Vlees -

Cordon bleu van kip, serano & brie
aardappelbrunoise en rucola

- Vis -

Op vel gebakken visfilet
jus van mossel, puree afgewerkt met garnaalmelk

- Pasta -

Tagliatele, zalm & veloute van vis en oesterzwammen

Binnenkort

Vrijdag 24/01 - Donderdag 30/01

- Voorgerecht -

Paté & brioche

- Vlees -

Parelhoen
fine champagne, witloof, besjes & kroketjes

- Vis -

Schelvis
mousseline afgewerkt met pickels, geconfijte tomaat & kroketjes

- Pasta -

Steak, gnocchi
tomaat, basilicum & pecorini

Binnenkort

Vrijdag 31/01 - Donderdag 06/02

- Voorgerecht -

Scampi kroketje

- Vlees -

Worst, buikspek, hutsepot groenten
vleesjus, mosterd & kroketjes van bintjes en draadjesvlees

- Vis -

Scampi
pompoenrijst en jus van Noordzeegarnaal & rode curry

- Pasta -

Penne, ragout van kip en oesterzwam
kruidenpesto & parmezaan