Wif of rood
Wit of rood
Droog
Masia de la Luz Brut
met Cava
met vers sinaas
met vers sinaas
Licht fruitig - 40% met Nordic Mist tonic
Floraal, kruidig - 41,4% met Nordic Mist tonic
Citrus, kruidig - 40% met Nordic Mist tonic
Aperol, cava, soda
Cava, vlierbloesem, soda
Passoa, citroen, soda
Passoa, Rode Martini, fruitsap
Rum, limoen & munt
Licor 43, limoen & munt
Rum, Cointreau, Amaretto, ananas, ...
Limoen & munt
Fruitsap, ananas, veenbes, kokos
Alcoholvrije rode wijn
Alcoholvrije witte wijn
Alc. 0,5%
4 stuks
Ons zuurdesem stokbrood met aoili en olijfolie
Krielpatatjes en chili mayonaise
krokante kip en BBQ saus
krokante kip en BBQ saus
kip, coppa, salami, brood & patatjes
Australië Druif: Merlot Past bij alle vlees.
Frankrijk Druif: Syrah & Grenache Past bij rood vlees & eend.
Frankrijk Druif: Assemblage van Grenache & Carignan Past bij vlees en wild.
Frankrijk Druif: Syrah, Carignan & Grenache
Spanje Druif: Bobal Perfect te combineren met gegrilde vis, maar Ook heerlijk bij rood vlees of tapas.
Oostenrijk Druif: Blauer Zweigelt Past bij vlees, gevogelte, pasta’s & belegen kaassoorten.
Spanje Druif: Tempranillo Past bij lam, rood vlees, wild & harde kazen.
Frankrijk Druif: Merlot, Cabernet Sauvignon en Caberbet Franc Past bij rood vlees, gegrild vlees & gerijpte kazen.
Frankrijk Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc Past bij: Gegrild vlees, gevogelte, champignons & truffels.
Australië Druif: Chardonnay Past bij alle vis & gevogelte.
Chili Druif: Sauvignon Blanc
Frankrijk Druif: Semillon
Frankrijk, Bordeaux Druif: Sauvignon blanc en semillon Past bij: Vis, gegrilde schaaldieren en wit vlees.
Spanje Druif: Verdejo Past bij: Aperitief, pasta, vis- & schaaldieren.
Oostenrijk Druif: Chardonnay Past bij: Aziatische keuken, gevogelte en vette vis.
Frankrijk Druif: Sauvignon Blanc Past bij: Vis-, schaaldieren, wit vlees & kaas.
Frankrijk Druif: Chardonnay Past bij Blanquette, gevogelte, vis & roomsaus.
Lochristi, Oost Vlaanderen Druif: Chardonnay Een volle krachtige wijn met een houttoets, aroma’s van tropische vruchten en een ondertoon van vanille. Te combineren met gevogelte en visgerechten.
Australië Druif: Blend Past bij: Mediteraanse keuken
Frankrijk Druif: Grenache Gris Past bij: Vis, rauwe groenten & Provencaalse gerechten.
Lochristi, Oost Vlaanderen Druif: Pinot noir & Cabarnet Cortis Fruitige aroma’s van bosvruchten met toetsen van groene kruiden. De zuren schenken de wijn een frisse smaak die elegant is van aanzet tot afdronk. Ideaal als aperitief en bij zomerse gerechten.
Mozzarella, Coppa ham & olijfolie
Vissoepje, kaaskroket, carpaccio, gerookte zalm, mozzarella
met gefrituurde peterselie & citroen
oude kaas
met honing & pesto
klassiek gepresenteerd
Ons Limousin rundsvlees is afkomstig van dieren die op een puur natuurlijke wijze hebben gegraasd op de Middelkerkse polders.
Wij garanderen U daarmee een steak of zesrib van topkwaliteit met een heel lekkere smaak.
met sla & frietjes
Peper-, champignonsaus, béarnaise, Roquefort of grand café saus
met sla & frietjes
Peper-, champignonsaus, béarnaise, Roquefort of grand café saus
met sla & frietjes
Peper-, champignonsaus, béarnaise, Roquefort of grand café saus
met sla & frietjes
Peper-, champignonsaus, béarnaise, Roquefort of grand café saus
met sla & frietjes
Peper-, champignon-, currysaus, Roquefort, béarnaise of grand café saus
met sla & frietjes
Pepersaus, champignonsaus, currysaus, Roquefort of tomaat
met wintergroentjes en kroketjes
Pepersaus, champignonsaus, béarnaise, Roquefort of grand café saus
met mozzarella, tomaat, ananas, sla & frietjes
met lookboter of zoetzuur & frietjes
met sla & frietjes
met sla & frietjes
met frietjes
met frietjes
met frietjes
met frietjes
met frietjes
100 % Zeker Zeeuws streekprodukt.
met frietjes
(curry,look en room) met frietjes
met frietjes
(sambal, look &room) met frietjes
met frietjes
met frietjes
met frietjes
met tartaar, sla & frietjes.
met sla & frietjes
met sla & frietjes
met béarnaise, sla & frietjes
met currysaus, framboosjes & krielpatatjes
met rouille, kaas & brood
met lookboter, sla & frietjes
met sla & frietjes
groentjes, ham, witte wijnsaus & purée
met sla, tartaar & frietjes
met sla & frietjes
*Voor de gepaneerde vis, de vispan en de Bouillabaisse
werken we met — Catch of the day — vis…
We bekijken wekelijks de aanvoer
Onze salades worden opgediend met brood of frietjes.
met krokante kip en broodkorstjes
met kip, curry en appel
met mozzarella, Coppa & pesto
met scampi, wakame en Sriracha mayo
met appeltjes, honing en nootjes
met honing & nootjes
vegetarisch
vegetarisch
witte wijnsaus, basilicum & Parmezaan
met kip, mozzarella, ananas & tomaat
met groentjes, witte wijnsaus & parmezaan
Parelcouscous, gegrilde groentjes, geitenkaas & currysaus
Broodje, Krokante kip, kimchi, nacho’s, cheddar, BBQ saus & frietjes
Broodje, veggie reepjes, kimchi, nacho’s, Cheddar, aoili & frietjes
*Voor de gepaneerde vis, de vispan en de Bouillabaisse
werken we met — Catch of the day — vis…
We bekijken wekelijks de aanvoer
2 stuks
Laat ons tijdig weten wat u niet zo graag eet, wij helpen u graag met een woordje uitleg.
Keuze uit : vanille, choco, mokka & pistache
met vanille ijs & slagroom
met vanille ijs & slagroom
Vanille ijs, slagroom & chocolade saus
Chocolade ijs, slagroom & chocolade saus
Vanille & mokka ijs, slagroom, nootjes & caramel
Pistache ijs, slagroom, nootjes & chocolade saus
Enkel in het seizoen!
Alc. 5,2% vol.
Alc. 5,2% vol.
Alc. 5,2% vol.
Alc. 5,2% vol.
Blond 6,7% of bruin 6,5%
Roodbruin - 5,2% Zacht zuur van smaak met een unieke fruitigheid dankzij rijping op eikenhouten foeders.
Blond abdijbier - 6,8% Ronde smaak van tropisch fruit met een verfrissende afdronk. Bij het walsen van het bier komen er sterke tonen van banaan, specerijen en een hoparoma vrij.
Alc. 5,2% vol.
Alc. 5,2% vol.
Blond 6,7% of bruin 6,5%
Roodbruin - 5,2% Zacht zuur van smaak met een unieke fruitigheid dankzij rijping op eikenhouten foeders.
Krachtig Blond - 8,5% Volmondig bier met een mooie bitterheid van Saaz hop, een zachte fruitigheid van banaan en een sprankelende pittigheid van de Monroe hop.
Alc. 0,0% vol.
Tarwebier - 4,8% Verfrissend en troebel, met nagisting op fles.
Blond abdijbier - 6,8% Ronde smaak van tropisch fruit met een verfrissende afdronk. Bij het walsen van het bier komen er sterke tonen van banaan, specerijen en een hoparoma vrij.
Alc. 0,0% vol.
Kriek - 4,0% Natuurlijke rode kriekkleur en rozige schuimkraag door het gebruik van verse krieken. Sterk fruitige smaak die uitmondt in het typische zuurtje van de Belgische krieken.
Blond - 8,5% Licht fruitig, droog aroma, en met een licht bittere nasmaak.
Donkerbruin - 9,0% Donker bier met een krachtig aroma en een complexe smaak. Het bier heeft een geur van fijne kruiden. De afdronk is relatief droog met een toets van karamel.
Warme amberkleur - 10,0% Een volle, verwarmende en intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadel en karamel. Zacht en licht bittere afdronk.
Intens gele kleur - 8,0% Volle smaak door de mix van zoete en bittere hop. Warme afwerking.
Goudblond - 6,7% 7 Hopsoorten. Deze Belgian IPA heeft een typische fruitige volheid, maar tegelijkertijd ook een gebalanceerde smaak.
Donkerrood - 8% Een aroma van karamel, evenals de smaak van rijpe bosvruchten (kersen). Deze sensatie wordt geaccentueerd door de smaak van gebrande moutsoorten.
Plat of bruis
Plat of bruis
Sparkling, green of peach
Ace, appelsap of sinaas
Yellow, green, munt, rosebottle of kamille
Warme melk met Chinese kruiden
met slagroom of melkschuim
Like. Share. Follow.