- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Donderdag 07/03 - Donderdag 13/03

- Voorgerecht -

Carpaccio

- Vlees -

Boeuf Bourguignon
met sla & frietjes. (Stoofvlees met veel groenten & rode wijn)

- Vis -

Stukje visfilet uit de oven,
witte wijnsaus, soufle van bloemkool, ajuin confituur, crumble van gerookt spek

- Pasta -

Spaghetti, scampi,
truffelroom & parmezaan

Deze Week

Vrijdag 14/03 - donderdag 20/03

- Voorgerecht -

Vitello Tonato

- Vlees -

Hotdog van Brasvar worst,
huisgemaakte ketchup, siraracha, gepekelde groentjes & frietjes

- Vis -

Op vel gebakken visfilet Tikka Massala
& gebakken rijst

- Pasta -

Spaghetti, ragu van lam & groentjes
afgewerkt met fijn gemalen oude kaas

Deze Week

Vrijdag 21/03 - Donderdag 27/03

- Voorgerecht -

Garnaalroomsoep

- Vlees -

Brasvar gebraad “cross & blackwell”
compote van ajuin, & spek patatjes

- Vis -

Brochette van Noordzee vis gebakken in de oven,
groentjes, witte wijnsaus & kruidenolie

- Pasta -

Noedels, kip & limoen,
pesto van ananas & cocos

Deze Week

Vrijdag 28/03 - Donderdag 03/04

- Voorgerecht -

Gerookte zalm

- Vlees -

Stoofpotje Van lamsvlees
met jonge groentjes & kasteel aardappelen.

- Vis -

Zalm uit de oven,
hollandaise saus, gebakje van asperges, mousse van Noordzee garnaal

- Pasta -

Tartifletti Pasta