Op vakantie tot september!

- Keuze uit een vlees-, visgerecht & pasta of veggie -

Restaurant – Bistro Le Grand Café biedt elke week nieuwe seizoensgebonden dagschotels waar ongetwijfeld iedereen zijn gading in kan vinden! Hierbij streven wij ernaar om u altijd een goede prijs-kwaliteit te bieden!

Deze Week

Vrijdag 03/10 - Donderdag 09/10

- Voorgerecht -

Romig Noordzee vissoepje

- Vlees -

Varkenshaasje
groentengratin, grand veneur saus, creme van graanmosterd, kroketjes

- Vis -

Brochette van Noordzeevis & scampi
tomaatjes, kruidenboter, gedroogde ham, puree

- Pasta -

Tagliatelle & kip
curry, ananas & koriander

Deze Week

Vrijdag 10/10 - donderdag 16/10

- Voorgerecht -

Wildpate

- Vlees -

Hertenkalf steak
mille feuille van aardappel, appeltje, mousse van rode vruchten & wildjus

- Vis -

Visfilet,
creme van pompoen, boschampignons & beurre blanc

- Pasta -

Spaghetti “all ragu”
(Hert, beukzwam, tomaat, …)

Deze Week

Vrijdag 17/10 - Donderdag 23/10

- Voorgerecht -

Kroketje van everzwijn

- Vlees -

Parelhoen
peertjes in Roquefort besjes & kroketjes

- Vis -

Gebakken zalm Tomaat uit de oven
Hollandaise saus met verse kruiden & kroketjes

- Pasta -

Pasta pesto
afgewerkt met rucola & pijnboompitten

Deze Week

Vrijdag 24/10 - Donderdag 30/10

- Voorgerecht -

Carpaccio met oude geitenkaas & walnoot mayonaise

- Vlees -

Stoofpotje van everzwijn
peertjes op kruidige siroop & veenbessenconfituur kroketjes

- Vis -

Herfst vispannetje met Noordzee vis,
pompoen, beukenzwam, garnaaljus & pommes duchesse

- Pasta -

Spaghetti met een stoofpotje van kalkoen & herfstgroenten